۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۵۸

معاون امور حوزه‌های علمیه خواهران کشور:

۴۳ هزار فارغ التحصیل مبلغه در کشور فعال هستند

۴۳ هزار فارغ التحصیل مبلغه در کشور فعال هستند

اردبیل- معاون امور حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: در حال حاضر ۴۳ هزار نفر فارغ التحصیل مبلغه در کشور فعال هستند که به صورت ساماندهی شده در امر تبلیغ و ترویج اندیشه‌های دینی فعالیت دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جواد اسماعیل نیا بعد از ظهر شنبه در آئین تکریم و معارفه مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان اردبیل اظهار کرد: حوزه‌های علمیه به عنوان پایگاه‌هایی برای تربیت مبلغ دینی و مدافع حریم و حرم اهل بیت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی رونق بی نظیری یافت که در دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه رونق حوزه‌های علمیه و به تبع آن رشد چشمگیر برنامه‌های دینی، مذهبی، فرهنگی و تبلیغی در عرصه‌های مختلف را شاهدیم، خاطرنشان کرد: حوزه علمیه خواهران مولود انقلاب شکوهمند اسلامی است.

معاون امور حوزه‌های علمیه خواهران کشور ادامه داد: در دهه‌هایی که از تأسیس این حوزه‌ها می‌گذرد توانستیم قریب به ۵۰۰ مدرسه حوزه علمیه خواهران را در کشور دایر کنیم که از این رقم نزدیک به ۴۶۷ مدرسه در سطوح دو و سه، ۷۷ مدرسه در سطح سه و ۲۵ رشته محل نیز در سطح چهار معادل فوق لیسانس و دکترا به پذیرش طلاب مشغول هستند.

اسماعیل نیا با اشاره به اینکه در ۱۳ کد رشته مطابق با نیازهای امروز جامعه تدریس می‌شود، گفت: در سطوح تکمیلی و مقطع سه و چهار بیش از ۱۰۰ هزار طلبه مشغول تحصیل بوده و ۵۰ هزار نفر نیز فارغ التحصیل شده اند.

وی تصریح کرد: در روزگاری که خط مقدم دشمن مساله زنان و خانواده است حوزه‌ها علمیه خواهران باید با تمام توان در میدان بوده و نقش تربیتی خود را ایفا کند.

معاون امور حوزه‌های علمیه خواهران کشور نقش حوزه‌های علمیه را در جهاد تبیین مهم ارزیابی کرد و افزود: با توجه به حرکتی که دشمن و تهاجم فرهنگی بر علیه خانواده و دختران امروز طراحی کرده است امیدواریم در آینده نقش پررنگ حوزه‌های علمیه خواهران را در کشور شاهد باشیم.

اسماعیل نیا ادامه داد: در عرصه تبلیغ دین و مشاوران دینی پاسخ به شبهات ۴۳ هزار نفر فارغ التحصیل بانوی مبلغه داریم که با ثبت مشخصات آنها در سامانه و به تبلیغ امور دینی در کشور مشغول هستند.

وی اظهار کرد: در استان اردبیل با تلاش مدیران حوزه‌های علمیه در حال حاضر ۹۰۰ نفر طلبه مشغول به تحصیل و ۹۰۰ طلبه فارغ التحصیل مشغول هستند که ضروری است از ظرفیت ایجاد شده در حوزه‌های علمیه خواهران به شایستگی استفاده شود.

معاون امور حوزه‌های علمیه خواهران کشور وظیفه طلاب خواهر را در وضعیت کنونی جامعه بسیار خطیر و سنگین اعلام کرد و گفت: برای آینده استان اردبیل رشد کیفی اولویت اول است و در همین راستا پیگیر راه اندازی سطح چهار علوم حوزوی در حوزه علمیه خواهران هستیم.

اسماعیل نیا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه علما وارث انبیا در زمین هستند، خاطرنشان کرد: افتخار علما این است که در مکتب اهل بیت و بر سر سفره اهل بیت حضور دارند و باید از این خوان گسترده به نحو مطلوب استفاده کنند.

وی تصریح کرد: ما تا زمانی می‌توانیم ادعای میراث داری انبیا را داشته باشیم که در مسیر علم و عمل قرار گرفته و سیره و اخلاق ائمه را در جامعه گسترش دهیم.

معاون امور حوزه‌های علمیه خواهران کشور خودباوری و هم افزایی در حوزه‌های علمیه را در راستای ارتقای کیفیت آموزشی مهم دانست و گفت: همه باید از ظرفیت ایجاد شده در حوزه‌های علمیه برای تربیت دینی بانوان جامعه به نحو احسن استفاده کنیم.

کد خبر 5795652

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha